Dinsdag 26 juni 2012 – Edegem

Hoi Allemaal,

Morgen vertrekken we voor een groot avontuur. Een heel jaar lang hebben we eraan gewerkt en nu voel ik die aangename spanning bij het begin van iets groots, onbekends.

27 juni – Leuven – Maastricht – 112 km
28 juni – Maastricht – Chevron – 102 km
29 juni – Chevron – Bourscheid – 101 km
30 juni – Bourscheid – Cattenom – 110 km
01 juli – Cattenom – Chateau Salins – 85 km
02 juli – Chateau Salins – Mirecourt – 115 km
03 juli – Mirecourt – Port-sur-Saône – 115 km
04 juli – Port sur Saône – Fluans – 121 km
05 juli – Fluans – Cernon – 101 km
06 juli – Cernon – Loyettes – 101 km
07 juli – Loyettes – St. Donat – 112 km
08 juli – St. Donat – Rustdag
09 juli – St. Donat – La Bégude – 102 km
10 juli – La Bégude – Avignon – 110 km
11 juli – Avignon – Rustdag
12 juli – Sault – Mont-Ventoux – 26 km
12 juli – Bedoin – Mont-Ventoux – 22 km

Totaal 1438 km

Inez en ik hebben vele duizenden kilometer getraind en we hopen dat we klaar zijn voor onze tocht. Hopelijk valt het weer een beetje mee, want er zijn leukere dingen dan fietsen in de regen. Maar dat zal ons een zorg zijn.

Ik besef heel goed dat we een uniek avontuur tegemoet gaan of liever rijden.
1438 km is dan ook niet niks en 14 dagen na mekaar 100 km fietsen ook niet.
Maar dat is de uitdaging. Ons doel is duidelijk en motiverend: Psychose onder de aandacht brengen en fondsen werven om meer onderzoek mogelijk te maken.

Ik ben heel fier dat ik naast Inez aan de start zal kunnen verschijnen van deze unieke sponsortocht die er alleen kon komen door de enthousiaste inzet van ons campagne team: Inez, Wendy, Karin en Heidi. Zij verdienen alle waardering voor hun vele werk achter de schermen.

Dank aan iedereen die ons project een goed hart toedraagt.

Bob

————————————————————————————————

Beste sponsors, sympathisanten, vrienden, collega’s,

Het is zover. Meer dan een jaar hebben we toegeleefd naar dit moment en nu vertrekken we, het avontuur tegemoet. Er is enorm veel werk verzet, heel veel informatie verspreid, en heel veel mensen hebben zich belangeloos ingezet om “op de pedalen” tot een succes te maken! En een succes is het geworden, veel meer dan we hadden durven hopen.

Wat tijdens onze campagne duidelijk werd, is dat een ludieke actie zoals de onze kan helpen om psychiatrische klachten bespreekbaar te maken. Daarnaast zijn wij blij verrast door uw gulle steun en bijdrage. Het onderzoek kan zo weer een stapje vooruit.

Wij vertrekken nu op onze tocht en zullen uw vertrouwen waar maken! Iedere dag opnieuw, 1438 km lang. Maar onze aankomst boven op de Mont Ventoux is niet het einde van deze onderneming! Dit is nog maar het begin.

De Universiteit Maastricht en het UPC Kortenberg hebben de handen in elkaar geslagen met “Te Gek” om volgend jaar met een nieuwe actie fondsen te werven voor meer en beter onderzoek binnen de psychiatrie.

On y va.

Inez

Véél meer foto’s