Dag 12 – Zondag 8 juli -2012 – Rustdag

En dan is het zover, onze rustdag. Na 1100 km in het zadel gaan we onze benen en ons achterwerk een dagje rust gunnen. We slapen uit tot half 10 en krijgen dan een fantastisch ontbijt voorgeschoteld, met een scala aan zelfgemaakte jam en een heerlijke frangipane taart. Passend bij deze dag, komen we heel rustig op gang. Vannacht heeft het geregend en geonweerd, maar nu schijnt de zon al terug volop.

We wandelen naar het stadje, kwestie van onze volgwagen ook eens in beweging te zetten, en stoten toevallig op een folklore-optocht. Wat een gezellige sfeer. We drinken nog iets op een terras en kopen eten bij de lokale bakker.

En dan is het tijd voor een lange namiddag spelen in het zwembad. Voor de meisjes een echt feest. Een boekje lezen, wat luieren, een duik in het frisse water, het is een echte relaxdag. Of dat rusten een goede zaak is voor de benen, zal morgen moeten blijken. Maar we hebben in ieder geval allemaal met volle teugen genoten.

Dadelijk worden we weer verwacht voor een heerlijke maaltijd en dan op tijd bed in, want morgen staat ons meer dan 10 km klimmen te wachten.

Inez

Véél meer foto’s