Dag 15 – Woensdag 11 juli 2012 – Rustdag

Vandaag kunnen we genieten van een rustig dagje om alle energie te verzamelen voor de apotheose van onze tocht, de beklimming naar de Mont Ventoux. We slapen uit, genieten van een uitgebreid ontbijt en beginnen stilaan aan de voorbereiding voor morgen. Erik fietst naar een fietsenwinkel om nog nieuwe buitenbanden te plaatsen, oma en ik slaan de nodige sportdranken en bananen in, opa zet de banden op spanning. Daarna duiken we het zwembad want het is opnieuw bakheet.

Oma en Opa vieren vandaag hun huwelijksverjaardag en dat krijgt uiteraard ook de nodige aandacht.

In de late namiddag rijden we naar Uzes, een mooi stadje in de buurt waar we mijn zus Eva en haar gezin ontmoeten. Het is een leuke ontspanning in de voorbereiding voor morgen.

Daarna kruipen we op tijd ons bed in want we willen morgen vroeg vertrekken. Het plan is om om half 9 te vertrekken zodat we om half 10 in Sault kunnen vertrekken en rond de middag boven aan hopen te komen. Ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn. Ik kijk er alvast naar uit.

Dank aan iedereen voor alle steun, het steekt ons echt een hart onder de riem. Dank ook aan alle patienten in Kortenberg die met ons mee aan het trappen zijn, we zijn er bijna!

Inez

Véél meer foto’s