19 juni – 18 juli 2017.

Na een mooie vakantie met onze Dreamer zijn we terug thuis.

Via Duitsland (Augsburg) – Oostenrijk (Milstattersee) – Slovenië gingen we naar Kroatië (Rovinj). Nadien gingen we naar Italië (Dolomieten – Cavallino – Lago Maggiore) en Frankrijk (Alpen – Col de L’Izoard – Guillestre – Nancy).

Gedurende 4 weken genoten we van ons puppy hondje Sammie. Het was heerlijk om haar beter en beter te leren kennen en nu kunnen we haast elk geluidje vertalen in honger, dorst, moe, pipi, kaka … Hoewel ze het niet kan zeggen, denken wij dat ze ook veel van ons heeft geleerd. Afgaand op de duizend likjes die ze ons elke dag wil geven, denken we dat ze heel blij is om bij ons te zijn en dat gevoel is helemaal wederkerig.

Bij aankomst in Cavallino, vlakbij Venetië, hoorden we toevallig het liedje The Perfect Life van Moby door de bomen waaien … met ontroering besefte ik dat An en ik dit perfecte leven eigenlijk aan het beleven zijn. Het liedje laat ons sindsdien niet meer los en elke dag luisteren we er naar, in het besef dat gelukkig zijn eenvoudig is: samen genieten van dingen die je de moeite waard vindt.

Nu er geen 42ste editie van het wereldDANSfestivalEDEGEM komt, hebben An en ik voor het eerst in méér dan 30 jaar ook tijd om in juli en augustus aan onszelf te denken en dat gaan we ook doen …

Meer foto’s.