Van 16 juni tot 18 juli trokken we naar Kroatië en Italië. Via Wurzburg en Leibnitz gingen we eerst naar Zaton. Daarna trokken we naar het eiland Hvar waar we de steden Hvar en Stari Grad bezochten. Vervolgens gingen we met de Jadrolina veerdiensten naar het eiland Brac, waar we in Supetar verrast werden op een totaal vernieuwde prachtige camping. Aansluitend gingen we terug naar het vaste land en ontdekten in Seget een heerlijke kleine camping met alle faciliteiten. Op 5 juni trokken we naar Funtana waar we een aangename ontmoeting hadden met Chris en Lieve. Daarna gingen we richting Rovinje waar we onze dochter Eva met haar gezin zagen. Op 11 juli trokken we dan naar ons geliefde Cavallino in de buurt van Venetië om aansluitend via Oostenrijk en Duitsland terug naar huis te rijden op 17 en 18 juli.